Saturday, October 1, 2011

SPM!!

Dah lama aku tak buka cite skang aku nak cite skit tentang apa yang berlaku kat aku selama ni...
Selepas raya aku ada trial dan result nye juga teruk....haishh...next week budak form 3 pulak PMR and after that 14 NOVEMBER 2011 aku and kawan2 aku pulak SPM...haish..=( tapi aku tetap tak berubah tak tau larh cam mane aku nak berubah....kalo korang ada cadangan tolong larh kasi tau..=)

p/s: to Shaolin, Muhammad Neezar, Zhafri Aiman, and too sape2 larh yang amik PMR next week GOOD LUCK hope korang success...=)

No comments:

Post a Comment