Monday, May 9, 2011

Kawan Ke Camni???

Aku tau larh mulut aku nie celupar...asyik lepas jer ble cakap....tpi setruk2 aku nie aku mintak gak maaf....Tpi ble mulut korang celupar ade ke aku kasi tau semua orang???? ade ke aku sindir korang???? xde kan dah larh tu korang mintak maaf pun x...ape yang korang tau sakit ati korang je...abis aku nie ape tunggul???? kamon larh korang sume dah besar kalo aku tersalah cakap skit pun nak bengang...baik ko blah larh wei...

So to my friends yang aku anggap baik bagi aku dan selalu ajar aku... kalo ko rase aku nie teruk sangat dan ko pun x ikhlas nak ajar aku...so aku rase x payah larh aku nak terhegah2 nak mintak tlg ko ajar sebab ko pun x ikhlas so fine x yah ko nak ajar aku.....aku pun x nak tambah dosa ko tu....

No comments:

Post a Comment