Tuesday, May 10, 2011

Aku dah tak tahu nak terangkan ape dah...

To my friends yang aku ckap ko x ikhlas,
 Aku cakap berdasarkan ape yang ko tulis..dan aku bercakap berdasarkan ape yang aku lihat..
Aku x pernah nak cari salah kau atau sesiapa pun tpi aku mesti bela diri aku so aku xkan mengalah dengan statement yang mengarut.. ko x dgr masalah aku tapi ko trus kate aku ckap kasar kat dia....ko ade dgr ker aku ckp kasar kat dia??? cuba ko pikir??? aku just cakap "aku ada ajak ko ker" then dia pun bleh dgr aku glak2 so ko pikir larh sendiri sapew yang suka besar2kan hal skang nie....and satu lagi ko mmang baik itu aku x pernah nafikan dari dulu lagi...tpi ko silap ko yang tak pernah nak faham masalah kawan ko ni ko cuma nak tahu masalah yang dihadapi kawan perempuan ko jer... adil ker bagi aku??? cuba ko ckap skit???pernah ker aku x mengalah?? pernah ker aku citer satu dunia pasal buruk2 tentan ko??? ko pikir larh aku sendiri x tahu nak cakap ape dah...kalo ako ckap pun ade ker ko nak dgr?? so aku nak kali nie ko dgr dan ko paham larh sendiri..... =(

No comments:

Post a Comment