Wednesday, May 11, 2011

BAGOS SEBAB KO NIE MEMANG PEKAK!!!

Ok fine... mmang aku ade ckap pasal "kalo BF *****  ko tu mati, ko bleh gak hidup kanbut aku ade gak say sory....Tpi ko ade ker???hah??sebelum nie ko ejek aku ******??ade ko mintak maaf??? eh kamon larh.....satu lagi aku x pernah sebut perkataan yang ko bold kan tu.... ko pikir aku nie bodoh ker nak sebut perkataan tu??? aku nie pun tau gak PERASAAN KO TUH!!!! xde nyerk aku nak cakp camtu....KALAU DAH DASAR PEKAK CAKAP JELARH....SO KO X YAH LARH NAK WAT STATEMENT YANG ASYIK NAK MENIPU TUH!!!!
Stu lagi kalo ko nak aku rendahkan lagi rasa kat dalam ati ko tu nah kodgr sini..."SEUMUR HIDUP AKU, AKU X PERNAH JUMPA POMPUAN YG BODOH CAM KO" Skang ko dah puas ati??? Ini pun aku rase x larh kejam....sekejam ape yang ko tuduh ako.....

Tuesday, May 10, 2011

Aku dah tak tahu nak terangkan ape dah...

To my friends yang aku ckap ko x ikhlas,
 Aku cakap berdasarkan ape yang ko tulis..dan aku bercakap berdasarkan ape yang aku lihat..
Aku x pernah nak cari salah kau atau sesiapa pun tpi aku mesti bela diri aku so aku xkan mengalah dengan statement yang mengarut.. ko x dgr masalah aku tapi ko trus kate aku ckap kasar kat dia....ko ade dgr ker aku ckp kasar kat dia??? cuba ko pikir??? aku just cakap "aku ada ajak ko ker" then dia pun bleh dgr aku glak2 so ko pikir larh sendiri sapew yang suka besar2kan hal skang nie....and satu lagi ko mmang baik itu aku x pernah nafikan dari dulu lagi...tpi ko silap ko yang tak pernah nak faham masalah kawan ko ni ko cuma nak tahu masalah yang dihadapi kawan perempuan ko jer... adil ker bagi aku??? cuba ko ckap skit???pernah ker aku x mengalah?? pernah ker aku citer satu dunia pasal buruk2 tentan ko??? ko pikir larh aku sendiri x tahu nak cakap ape dah...kalo ako ckap pun ade ker ko nak dgr?? so aku nak kali nie ko dgr dan ko paham larh sendiri..... =(

Monday, May 9, 2011

Kawan Ke Camni???

Aku tau larh mulut aku nie celupar...asyik lepas jer ble cakap....tpi setruk2 aku nie aku mintak gak maaf....Tpi ble mulut korang celupar ade ke aku kasi tau semua orang???? ade ke aku sindir korang???? xde kan dah larh tu korang mintak maaf pun x...ape yang korang tau sakit ati korang je...abis aku nie ape tunggul???? kamon larh korang sume dah besar kalo aku tersalah cakap skit pun nak bengang...baik ko blah larh wei...

So to my friends yang aku anggap baik bagi aku dan selalu ajar aku... kalo ko rase aku nie teruk sangat dan ko pun x ikhlas nak ajar aku...so aku rase x payah larh aku nak terhegah2 nak mintak tlg ko ajar sebab ko pun x ikhlas so fine x yah ko nak ajar aku.....aku pun x nak tambah dosa ko tu....