Thursday, March 3, 2011

Gembira, Terkejut dan Sedih....

Hari ini banyak bende yang terjadi....aku gembra sebab aku dah past test komputer untuk lesen...aku nak kate bende ni terkejut tu tak lah sangat just time aku balik daripada amik ujian komputer tuh lah..aku balik dengan kereta yang bawa aku pergi tadi cuma time balik nie kakak yang still tengah belajar pula yang drive...yang terkejutnya time dia tengah amik selekoh..bleh pulak dia pusing stering kete macam nak buat u-turn..aku terkejut gile time tu...tapi nasib baik ade cikgu yang selamatkan kalau tak hmmm....perkara yang sedih pula ialah kawan mak aku masuk hospital..sekarang tengah sakit tenat....kesian dia dah lah tak nampak pastu sakitnya teruk pula..haish.... =(

No comments:

Post a Comment