Tuesday, March 22, 2011

My Beloved Friends....

4 USAHA & 5 USAHA
3 AMANAH!!
HAPPY TOGETHER!!

Thanks to my friends because kamu semua sudi menerima saya sebagai kawan kamu....walaupun saya ini tidak larh seperfect kamu semua tapi saya akan berusaha untuk menjadi seorang yang perfect dimata kamu semua..... saya harap tidak kira larh dimana kita berada kita semua tetap kawan bersama.....friends for ever..... =D

Saturday, March 12, 2011

My Lovely Rabbit...

Hari ini aku rasa rindu sangat nak jumpa rabbit aku yang satu nie name SNOWY...harap2 dapat jumpa dia..hurmmm....sebab dah lame sangat tak jumpa.. rindunya.....ntah-ntah dia dah besar sangat...hurmm =D

Saturday, March 5, 2011

Sikap..

Setiap hari aku lihat macam-macam sikap manusia dekat bumi ini..ade sikap yang kita suka ade sikap yang kita menyampah ade pula sikap yang kita benci tapi semua itu tetap juga berlaku dekat bumi ini...tapi aku tak faham satu sikap ini...sikap orang yang suka ejek orang lain...tidak kira lah ke mana aku pergi mesti ade je sikap suka ejek orang ini....ade tu pula diri orang itu sendiri tidak lah sebagus mane tapi bila time nak ejek orang itu bukan main lagi dia suka...tapi bila dah terkena balik tahu pula dia naik angin...itu larh yang aku pelik sangat ini....hurm ape larh yang nak jadi dekat dunia sekarang ini....kalau kamu semua jumpa orang macam ini kamu semua just buat bodoh jer tak payah lah kamu semua layan mereka itu....mereka semua itu jenis orang yang tidak sedar diri mereka itu sape...kalau ade orang yang rase dia tu suka ejek orang cepat-cepat lah kamu semua bertaubat...jangan sampai ape yang kamu semua ejek kan tu jadi balik pada diri kamu...

Thursday, March 3, 2011

Gembira, Terkejut dan Sedih....

Hari ini banyak bende yang terjadi....aku gembra sebab aku dah past test komputer untuk lesen...aku nak kate bende ni terkejut tu tak lah sangat just time aku balik daripada amik ujian komputer tuh lah..aku balik dengan kereta yang bawa aku pergi tadi cuma time balik nie kakak yang still tengah belajar pula yang drive...yang terkejutnya time dia tengah amik selekoh..bleh pulak dia pusing stering kete macam nak buat u-turn..aku terkejut gile time tu...tapi nasib baik ade cikgu yang selamatkan kalau tak hmmm....perkara yang sedih pula ialah kawan mak aku masuk hospital..sekarang tengah sakit tenat....kesian dia dah lah tak nampak pastu sakitnya teruk pula..haish.... =(