Sunday, February 20, 2011

Kelas Driving Yang Paling Malang...........

Hari ini aku pergi ke kelas driving...aku janji dengan pakcik yang bawa aku kelas driving tu pukul 8.15 pagi tapi aku tunggu sampai 8.20 pagi still tak sampai-sampai...akhirnya dia sampai kul 8.30 pagi..pastu pakcik tuh bawa pulak aku pergi amik 3 orang perempuan yang sama-sama nak pergi driving...seorang nie dah pas L tinggal nak blaja motor jelarh... yang 2 orang lagi baru nak amik krusus sama dengan aku...kitowang sampai kat tempat driving tuh dah pukul 8.50 pagi camtu...kalau ikut jadual yang mereka tulis krusus tu mula kul 9 pagi tapi aku tunggu punya tunggu rupa-rupanya kelas tu mula pukul 10.30....pastu aku pikir malas lah nak rehat so aku just pegi minum air then masuk kelas tu balik..tdi dah lah mula lambat pastu after rehat pun mula lambat...geram gila larh aku.....pastu balik tu kitowang abis kelas kul 3.15 petang then kitowang nak larh pergi daftar balik sampai je kat pejabat tuh dia kate kitowang kene balik kul 3.45 jam diowang...sampai je 3.45 aku pun terus jer line up...budak pompuan 2 orang tu mula-mula line up pastu dia boleh pulak duduk balik..yang tak boleh belah nya diorang boleh pulak nak tunggu tak de orang baru nak line up...tu yang aku rase geram sangat tuh...pastu aku pun tunggu larh sampai 4.20 petang...lepas semua orang dah nak tak de baru diorang abis daftar...last kali dah lah diorang lambat keluar diorang juga larh yang pakcik tu hantar dulu...geram gila-gila larh aku...sampai kat umah dah kul 4.45 petang...dah larh aku tak lunch lagi memang sampai-sampai jer kat rumah aku terus ke dapur..nasib baik mak aku dah masak kalau tak aku lagi tension nak masak lagi nak berehat lagi hish.......


PTS: kalau ada sape-sape terasa aku mintak maaf tapi ini larh kenyataannya yang aku hadapi hari ini...

No comments:

Post a Comment