Saturday, August 21, 2010

KAWAN

Ako knal  dia dah lame sjak kitowang tingkatan 1 lagi... kitowang duk kat satu apartment...kitowng g skola pun slalu gak sesame...tapi pada blan 3 tahun lpas dia sperti dah brubah...dah x mcm dia yg dlu..dia tetiba je mntk g skola sndiri..alasan dia, dia kate kitowang g lmbt.. tpi sbnrnye kitowang cume lwat 5 mnit daripada ape yg dia katakan... sjak ari tu ako rase skit ati sngt dgn alasan dia yg x munasabah tuh...sjak tu jgak ako dah x tgur dia smpi skang...tpi ble dah lelame x ckp ako rse cam bsalah lark...ako x tau ape nak wat....pastu ako ade larh beberape kali nk jumpe dia nak mntk maaf tpi dia plak yg cam nak elak dri dari ako....ako rase dia still marah kat ako lgi...ako call dia x angkat akot sms dia x blas ako kasi srt dia x blas....hurmm ako pun x tau ape lagi nak wat

Dia: Kalo ko bace blog ako nie ako nak ako mntk maaf sensagt kat ko...ako tau ako sllh..tpi tlg lah maaf kan ako..ako kalo bleh dah x nak gduh ngan ko lgi....

No comments:

Post a Comment